JechSoft JechSoft
JechSoft
<Tilbake
Stevneoppsett fra medley.no

Stevneoppsett fra medley.no gir deg muligheten til å laste ned og importere stevneoppsett til JechSoft Victoria i en og samme funksjon. Du slipper dermed å laste ned filen først, lagre den på pc, og deretter importere. Den nye funksjonen finner du i Inn/Ut-dialogen under mappen Import.

Når du åpner skjermbildet for importering av stevneoppsett fra medley.no henter JechSoft Victoria automatisk frem de stevnene som ligger tilgjenglig med stevneoppsett på medley.no. Når det er krysset av for kun å vise stevner som ikke ligger i databasen vises ikke stevneoppsett som du allerede har importert. For at JechSoft Victoria skal kunne vite hvilke stevneoppsett som allerede er lastet inn benyttes NSF Stevneid. Er ikke denne registrert på stevnene du tidligere har registrert vil ikke denne sjekken fungere riktig. Du finner feltet for NSF Stevneid på skjermbildet Stevner (Ikon nr 1 fra venstre på knapperaden). Du kan også finne igjen NSF Stevneid på detaljsiden for et stevne på terminlisten på medley.no.

JechSoft Victoria viser automatisk alle tilgjenglige stevner som arrangeres etter dagens dato. Vil du ha muligheten til å laste ned stevneoppsett til tidligere stevner kan du klikke på datoen, for deretter å velge en tidligere dato.

Når du har funnet stevnet du ønsker å importere høyreklikker du på dette, og trykker på Importer. Du vil da få opp et skjermbilde hvor du kan velge om stevneoppsettet skal lage et nytt stevne i databasen, eller om det skal oppdatere et allerede eksisterende stevne.

Hvis JechSoft Victoria kjenner igjen stevnet du vil importere som et stevne som allerede ligger i databasen vil programmet foreslå å oppdatere dette. Hvis ikke foreslås det å importere stevnet som et nytt stevne. Ved å klikke på Importer lastes stevneoppsettet ned og importeres i en operasjon. Når importen er ferdig spør programmet om du vil endre aktivt stevne til det nylig importerte stevnet.