JechSoft JechSoft
JechSoft
Klubbsøk
Tips & Triks

Nederst på statuslinja i JechSoft Victoria har du rask tilgang til å begrense antall utøvere som kommer opp i forskjellige lister i programmet. Ved å klikke på jordkloden kan du velge hvilke(n) klubbers svømmere som skal være tilgjengelig. Dermed får du mer oversiktlige arbeidsvilkår.

<Tilbake
Veiviser

Hvis du er usikker på hva du må gjøre for å melde på til stevne kan du bruke veiviseren som er laget til dette. Denne tar deg steg for steg igjennom prosessen.

Direkte på web

Hvis du har tilgang til en web-server kan du legge startlister, heatlister og resultater direkte på web fra programmet.

Heattekst

I tidsskjemaet kan du også skrive inn heattekst for ett eller flere heat. I programmet vil heatteksten bli skrevet ut før de aktuelle heatene. I registreringsbildet for stevner kan du avgjøre om heattekst skal skrives ut i programmet eller ikke. Her kan du også avgjøre om du vil at programmet skal inneholde tidsskjema.

Dokumenter

Ved å klikke på stevnenummeret nederst til høyre på statuslinja får du raskt tilgang til dokumenter som er laget i JechSoft Victoria. Hvis en klubb er valgt, og du klikker på Klubber i listen som kommer opp vil du havne direkte i mappen til klubben som er valgt.